Yoga op maat

Individuele yogalessen
Wanneer je graag met yoga wil beginnen maar wat drempelvrees of specifieke behoeften hebt. Wanneer je graag extra begeleiding wil of dieper wil ingaan op bepaalde aspecten. Wanneer de reguliere lessen niet in je agenda passen,ook dan kan je bij Pure and Joy terecht. Neem contact op via het contactformulier en we zoeken samen naar een geschikt tijdstip.

Yoga op het werk
Bedrijfsyoga is iets dat steeds meer opkomt. Met de nieuwe burn-out preventiemaatregelen is yoga voor bedrijven een echte aanrader. Yoga verhoogt o.m. de concentratie, verbetert de lichaamshouding, vermindert de stress, zorgt voor meer ontspannen werknemers, vermindering van rug en nekklachten,… Niets dan voordelen. Wanneer je interesse hebt neem dan contact op via het contactformulier en Pure and Joy stelt met veel plezier een programma op maat samen.

Yoga op school
Kinderen staan meer en meer open voor yoga en mindfullness. Tijdens de kinderyoga lessen van Pure and Joy worden kinderen aangemoedigd om zichzelf te (her)ontdekken, dit al spelenderwijs in een veilige en ongedwongen sfeer. Wil je als directeur van een school of kinderopvang graag yoga introduceren in jouw school of op de kinderopvang? Neem dan contact op via het contactformulier om een afspraak te maken. We bekijken samen de noden en mogelijkheden op maat van de school of kinderopvang.