Wat is prenatale yoga?

Op de eerste plaats staat "genieten" van je zwangerschap, je lichaam, je baby, het leven…. Deze reeks prenatale yoga is voor vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap. Je leert bepaalde ademhalingstechnieken, zachte yogahoudingen, positieve mindset & meditatie oefeningen, ... Prenatale yoga bereidt het lichaam en de geest voor op de bevalling, het brengt je in contact met je lichaam en jezelf en het neemt eventuele stress en/of spanning weg. Daarbij houdt prenatale yoga het lichaam gezond, sterk. Dat alles komt jou en je ongeboren kindje zeker ten goede. We werken niet enkel op de voorbereiding van de de bevalling maar gaan echt zorgen voor een connectie met je lichaam en je kindje.

Waarom prenatale yoga?

Op deze manier leer je ook jezelf en je lichaam beter kennen, waardoor je haar vermogens ontdekt en vertrouwen krijgt in haar natuurlijke werking. Ontspanning en overgave aan de levensstroom is essentieel bij de zwangerschap en de bevalling. Door het delen van deze ervaringen met een kleine groep vrouwen sta je er niet alleen voor en wordt je gedragen door een cirkel van zwangere vrouwen.

Voor wie?

Voor elke toekomstige mama met goedkeuring van je behandelende arts. Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om met prenatale yoga te beginnen en je kunt het volgen tot het laatste moment.

Wil je meer weten?

Prenatale yoga gaat wekelijks door op maandagavond van 19u00 tot ongeveer 20u30 door in mijn studio Pure and Joy te As.
Klik hier om in te schrijven
Heb je vragen, aarzel niet om me te contacteren.