Geboorte

Studio Pure and Joy is geboren!! Sommige onder jullie hebben de geboorte van dichtbij meegemaakt en hebben de bevalling/groei samen met mij stap voor stap ervaren 😂🤣😂Mijn huisje van geluk [❤️], klein, maar hopelijk heel fijn. Een plekje waar we samen hopelijk vele leuke, soms intensieve😋, momenten mogen meemaken.Ik ga weer helemaal voldaan mijn bedje in. Dank jullie wel dames voor jullie inzet en enthousiasme vanavond en alle andere avonden😃 Dankzij jullie kan ik doen wat ik graag doe! 🤗🤗🤗 Dank aan Tuinhuizen Nowak.
#Kinderyoga #Ouder-kindyoga #Yoga #Tieneryoga #Yogirya #FB

Dodentocht

Wandelen, wandelen en nog eens wandelen. Wat een uitdaging - 100km. I did it. Voor het Berrefonds. 857x bedankt voor de steun. De naweeën zijn iets minder 😂 maar ook dit gaat weer weg, deze unieke ervaring niet, dit zit voor altijd in mijn hart. De tocht uitstappen was ook niet gelukt zonder de ‘onverwachte’ steun van mijn familie. Ik had geen idee dat ze gingen komen en op een moeilijk moment stonden ze daar.
#Kinderyoga #Ouder-kindyoga #Yoga #Tieneryoga #Yogirya #goeddoel #FB

Ouder-kindyoga

De maand september staat in teken van ouder-kindyoga. September staat voor nieuwe uitdagingen voor elk kind. Een momentje voor jullie om samen tot rust te komen. Voor iedereen een leuke start van het schooljaar toegewenst.
#Kinderyoga #Ouder-kindyoga #Yoga #Tieneryoga #Yogirya #FB

Studio Pure and Joy

Mijn droom, mijn studio. Harde werken in maand juli en augustus worden eindelijk beloond. Vandaag werd de afwerking onder handen genomen. Stroom, licht en infraroodwarmte. Net op tijd met koudere avonden die steeds donkerder worden. #Kinderyoga #Ouder-kindyoga #Yoga #Tieneryoga #Yogirya #FB

Yogirya

Hier doe ik het voor, dit is zo zalig om te ontvangen. 💥💥💥Dank je wel voor de feedback (mijn 1ste mannelijke sporter in Studio Pure and Joy 💪🏻)Ik zou zeggen, wil je ook feedback geven, een beoordeling plaatsen ➡️ dit kan altijd hier op de Facebookpagina van Pure and Joy, via mail, berichtje, persoonlijk,...Ik sta altijd open voor een beoordeling zowel positief als negatief. Want ook daaruit leer ik iets 👊🏻Once a student, Always a student 😉#FB

The Art of Teaching (Yogaloft)

Eerste voorbereidingen getroffen voor de teacher training bij Joachim Meire (Yogaloft). Overnachtingen vastgelegd bij Hostel De Draecke. Inspiratie en nieuwe technieken aanleren, the art of teaching.
#Yoga #FB

Ontdekken

Oktober is bij Pure and Joy gratis proefles-maand ❤️ Dit geld voor de kinderyoga en yogirya. Een ideaal moment om je kind eens te laten ontdekken wat kinderyoga voor hem/haar kan betekenen. Dit is voor kinderen van 3 jaar tot 11 jaar. We gaan, natuurlijk, yogahoudingen oefenen op een speelse manier, daarnaast komen ook massages aanbod, een rustmoment (meditatie), tekenen, zingen, dansen en we kunnen ook een iets leuks knutselen (let op! niet elke les). Plezier maken staat wel centraal. Tijdens de maand oktober zal je zoon/dochter 1 maal een gratis proefles kinderyoga mogen volgen.
En natuurlijk kon ik Yogirya niet laten links liggen. Ook hier kan je 1 maal gratis een les volgen en ontdekken wat yogirya precies is. Ik kan al vertellen dat dit een super leuke (licht verslavende) workout is 😁 Deze workout is voor zowel mannen als vrouwen. Dus oktober is het ideale moment om dit eens te komen uitproberen. Ik denk dat dit toch wel leuk nieuws is niet? Ik hoop jullie alvast massaal te verwelkomen in één van de lessen.
#gratisproefles #oktober #nieuws #goednieuws #ontdekken #pleziermaken #kinderyoga #yogirya #Yoga #FB

Getuigschrift

Na een jaar opleiding bij El Sole heb ik mijn opleiding volledig afgerond met de getuigschriften van Babyyoga, kinderyoga, ouder-kindyoga en tieneryoga. Blij om te mogen zeggen dat ik deel mocht uitmaken van zo'n fijne groep en fijne teacher. Dank aan Sofie Possemiers voor de vele inzichten.
#gratisproefles #oktober #nieuws #goednieuws #ontdekken #pleziermaken #kinderyoga #yogirya #Yoga #FB